BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 200 persoane
Beraria Ciucas este locul unde poti sa-ti pierzi o zi intreaga pe terasa sau in gradina de vara la umbra celei mai frumoase privelisti din Brasov, dar fara sa parasesti zona pietronala a Brasovului. Pe langa berea favorita a naturii, din produse ale Tarii Fagarasului, va puteti rasfata gusturile cu retete atent pregatite, dar si cu deserturi si torturi preparate in laboratoarele proprii.
BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 160 persoane
Hotelul Capitol pune la dispozitia dumneavoastra un numar de 183 de camera duble, un restaurant unde se pot servi feluri culinare alese din bucataria internationala si traditionala, cu o capacitate de maxim 200 de locuri.
POIANA BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 200 persoane
Una dintre cele mai elegante, confortabile si stilate locatii din statiunea Poiana Brasov, avand o nota special diferita fata de ansamblul de hoteluri si restaurante din statiune. Aceasta reprezinta o constructie cu un puternic specific local, legata de legenda lui Dracula, un punct de atractie pentru mii de turisti, unde acestia vor intra intr-o atmosfera de epoca.
BRASOV | RESTAURANT CU SPECIFIC INTERNATIONAL - 270 persoane
Lady Chef – Cornelia Ghisoi este prima Lady Chef din sud-estul Europei – o titulatura acordata de Asociatia Mondiala a Bucatarilor si Cofetarilor. Ar putea lucra in orice restaurant din lume, de la Londra la Paris si de la New York la Tokio, dar pe Cornelia Ghisoi o puteti gasi, de peste 30 de ani, in bucataria singurului hotel de cinci stele, din Brasov, Aro Palace. Pentru ca nicaieri nu-i ca acasa.