Mousse de foie gras cu insertie de zmeura, mantie de fructul pasiunii
Sfecla in crusta panko din butterfish și creveti marinati in citrice, crema de avocado și icre roșii
Tartaleta cu mousse de branza de capra și trufe
Terina din pui și piept de rata marinat in arome asiatice, jeleu de portocala și coniac
Rulada din cotlet de porc cu farsă de curcan, sparanghel, morcov in crusta de verdeturi
Con din foietaj umplut cu tartar de vită
Raffaello de branzeturi fine cu insertie de fructe si crustă in doua texture
Mix de salată cu avocado, muguri de pin, dressing de portocala si somon fume
Peste
File de butterfish in crustă de ceapa, piure de telina infuzat cu sfecla rosie, sparanghel si baby morcov cu sos veloute
Bufet de branzeturi fine
Fel de baza
Duo din muschiulet de porc in crusta de fistic si nuca, piept de rata la plita servit cu duet din piure de cartofi mov si cartofi dulci, baby broccoli sote, sos de trufe si coniac
Desert
Tort Fantezie
OPEN BAR REVELION 2024
Intampinare cu Kirr Roses, Kirr Violete, Kirr Mure