Pastele nu mai sunt de mult o noutate pe scena culinara a restaurantelor insa ceea ce atrage atentia la restaurantul Neptunus din Brasov sunt pastele facute in casa dupa un procedeu traditional care potenteaza gustul acestora facandu-le irezistibile.
Nu se poate spune ca este grea prepararea pastelor insa pentru cei de la Neptunus procedeul urmareste reteta traditionala italiana (bologneza/emiliana) ce confera o savoare aparte.
In general procedeul consta in pregatirea aluatului care contine ou si faina, urmeaza o perioada de odihna a aluatului dupa care acesta e trecut prin masina de preparat paste insa, asa cum se-ntampla cu toate preparatele traditionale, este nevoie de acel ingredient special care sa transforme experienta culinara intr-una desavarsita.
Pastele sunt apreciate peste tot in lume gratie usurintei cu care sunt facute pe de-o parte dar si a gustului minunat si a versatilitatii lor in plan gastronomic pe de alta parte. Alaturi de acestea regasim sosuri ce le completeaza aroma si le dau un gust aparte.
La restaurantul Neptunus din Brasov, strada Al. Ioan Cuza, nr. 14 va puteti delecta cu o portie de paste traditionale si alte preparate din bucataria mediteraneana alaturi de cei dragi intr-o atmosfera familiala si prietenoasa, acompaniata in fiecare seara de muzica live.