Gustare rece:
Ruladă din curcan cu fructe confiate bardată cu nucă (50g)
Ruladă din somon cu pastă de brânză Philadelphia pe croisin aromat (30/30/15 g)
File de păstrăv afumat cu creveți si reducție de sos de raci în coșuleț (30/15/15/15 g)
Avelină de brânzeturi fine (30 g)
Rostbeef pe salată Sedano și parmezan (30/30/10 g)
Tartină cu icre de Manciuria și caviar (15/4 g)
Decor
Somon poșat cu sos de șampanie (150/100 g)
Morcov, conopidă, broccoli sotate în unt și lămâie (30/50/50/50 g)
Sărmăluţe cu jambon rulat, mămăligă, ardei iute, roşie concassé și smântâna (135/110/50/200/1 buc./50 g)
Friptură asortată:
Muşchi de vită cu sos maitre d’hotel (80/25 g)
Piept de curcan cu sos de portocale siciliene (70/50 g)
Pommes duchesse şi mix de ardei color (100/100 g)
Decor
Salată iceberg cu lămâie (80/20 g)
Chifle (3 buc.)
Desert festiv (100 g)
Fructe (portocale, struguri negri, banane) (100/100/100 g)
Bitter Campari Orange* sau (50/100 ml/10 g)
Gin tonic* sau (50/125 ml/10 g)
Whisky (50 ml)
Apă minerală/plată 500 ml (2 PET)
Vin alb 750 ml (1 st.)
Vin roşu 750 ml (1 st./2 pax)
Cola/Fanta 500 ml (1 PET)
Cafea espresso cu lapte (2 porţii)
Vin spumant 750 ml (1 st./6 pax)
*Băuturile spirtoase – una la alegere
Pret meniu adulti: 650 lei/persoana
Pret meniu copii: 225 lei/persoana