Rulou de dovleac cu branza de capra si salata de coacaze (40/20 g)
Muschiulet in crusta de ierburi si sos picant (40/20 g)
Paine umeda cu tarta de ton si germeni de praz (40 g)
Branzeturi cu aroma de busuioc si jeleu de rosii pe foaie de pandispan (40 g)
Piept de rata cu sos de prune si vin de Porto (100/100/20 g)
Lup de mare umplut cu spanac, creveti cu ananas, sos de vin, limete si broccoli in unt (120/35/50 g)
"Medalion de vita romanesc cu pere imbatate" (80/60 g)
Wellington de curcan (80 g)
Mousse de cartofi dulci (100 g)
Andive cu vinegret (70 g)
Decor flori comestibile
Chifle (2 buc)
Desert festiv (130/30 g)
Fructe si candy bar (240 g + 70 g)
OPEN BAR - produse alcoolice: whisky Chival Regal 12 YO, whisky Glenfiddish 12 YO, palinca Ardeal, vodca Smirnoff/ Finlandia / Absolut, long drinks
(gin tonic, Campari Orange), cocktailuri (Cosmopolitan, Aperol Spritz, Cuba Libre, Mojito), Jagermeister, Vinars Jidvei, spumant, vin alb, rosu, roze, bere Heineken
OPEN BAR - produse non-alcoolice: cocktailuri (Summer Green, Berry Cooler), Santal, sucuri gama Coca-Cola, cafea espresso Illy
PRET MENIU ADULTI: 1230 LEI/PERSOANA
PRET MENIU COPII: 650 LEI/PERSOANA